سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در ادامه بعد از پرداختن به چیستی و انواع به بررسی مزایا و معایب این نوع از سقف‌ها پرداخته شده است.

در مرحله اول اجرای سقف عرشه فولادی، ورق‌های گالوانیزه بر روی دهانه‌ها و تیرهای نگهدارنده چیده می‌شوند. وزن ورق سقف عرشه فولادی به ابعاد آن بستگی دارد.

برای مقاومت در برابر لنگر مثبت اگر عملکرد کششی ورق فولادی را در نظر نگیریم.

هنگامی که برای اولین بار از سیستم عرشه فولادی استفاده شد، به آن به‌عنوان یک نسخه اولیه برای آزمایش نوعی سقف کامپوزیت جدید با دال یک طرفه نگاه می‌شد. با این همه، برخی از مزایا این سیستم نسبت به فرم‌های معمولی سقف مانند صرفه جویی در هزینه و زمان ساخت و هماهنگی آن با روکش بتنی باعث تا کاربرد آن هر روز گسترش یابد.

استفاده از سقف عرشه فولادی به معمار امکان اجرای سقف و بتن‌ریزی در تمامی طبقات یک ساختمان به طور هم‌زمان را فراهم می‌کند.

عرشه‌های فولادی که شامل گیره‌های نر و ماده هستند در یکدیگر قفل می‌شوند.

پس از آن پروفیلها را کامل فیکس میکنیم ( البته پس از بتن ریزی و تسطیح می بایست این پروفیلها از جای خود خارح و فضای خالی به کمک بتن مجددا پرگردد ) مطابق ویدیو و تصاویر زیر بتن را بین پروفیلها پخش و شمشه کش کرده و سپس پروفیلها را خارج می کنیم، پس از انجام این کارها، مراحل باقیمانده مطابق با همان روش اول انجام می شود.

پیشرفت در فناوری‌های ساخت آلیاژهای آلومینیومی امکان استفاده گسترده‌تر از روکش آلومینیوم را نسبت به گذشته فراهم کرده است. استفاده از آلومینیوم می‌تواند هزینه‌های ساخت و ساز را کاهش داده و تنوع بیشتری در زیبایی سقف عرشه فولادی طراحی دکوراسیون ایجاد نماید.

۳. نصب تیرها: تیرهای فولادی ابتدا به ستون‌ها متصل می‌شوند. در این مرحله، تیرها با استفاده از پیچ و مهره به ستون‌ها متصل می‌شوند.

عرشه فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

سقف عرشه فولادی با استفاده از ورق‌های گالوانیزه بدون میلگرد و قالب‌بندی با آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام می‌شود. ورق‌های عرشه به اندازه مناسب بریده می‌شوند و به‌صورت افقی بین تیرهای یک سازه فولادی قرار می‌گیرند. انتهای بریده‌شده عرشه با یک کلاهک انتهایی و تراش لبه بسته می‌شوند. بعد از ساخت اسکلت ساختمان، ورق‌های گالوانیزه به طبقات حمل می‌شوند.

این ورق یکی از اصلی ترین، مهمترین و پر هزینه ترین بخش ها در سیستم سقف های عرشه فولادی می باشند. این ورقها با ضخامت ۰٫۸ میلیمتر الی ۱٫۲۵ میلیمتر و در عرض ۱۲۵ سانتی متر به صورت رولی توسط دستگاههایی که به شکل موجدار و به روش نورد سرد آن ها را فرم می دهند، تولید می شوند.

اصطلاح عرشه کامپوزیتی به دلیل عملکرد هم‌زمان عرشه فولادی و بتن رویه آن به کار می‌رود. عملکرد عرشه با بهم پیوستن ورق فولادی و دال بتن، دال بتن مسلح را تشکیل می‌دهد.

 از دپو کردن مصالح قبل از اینکه مرحله گیرش بتن بر روی سقف انجام شود، جدا خودداری نمایید.

Report this page